Operated by Rotor Service Norden AB

FiskflygOm Fiskflyg

Fiskflyg är ett helikopterföretag i tredje generationen som transporterat människor och varor i Lappland och Norrbotten sedan 1942. Vid vår huvudbas i Porjus mitt emellan Gällivare och Jokkmokk har vi vår hangar och kontoret. Härifrån utför vi snabba och smidiga helikopterflygningar inom vår fantastiska fjällvärld.
Fiskflyg opererar sedan 2015 under Rotor Service Nordens tillstånd.
För mer info om Rotor Service Norden AB läs under fliken till höger.

På sommaren flyttar hela flottan upp till Stora Sjöfallet, Ritsem och Kvikkjokk mitt i världsarvet Laponia – Europas sista vildmark. Under högsäsong flyger vi även efter en fast turlista mellan Ritsem-Kutjaure-Staloluokta och Kvikkjokk-Tarreluobbal.

Fiskflyg har en modern bred flotta för att kunna tillgodose kundens önskemål av många varierande uppdrag, t.ex. små till tunga lyft av olika slag med precision, lång och bred kunskap av flygningar bland berg-, fjällmiljö i olika väderförhållanden. Vi har även en egen organisation för komplett underhåll av våra helikoptrar som vi ser som en väldigt stor styrka.
Vi utför våra uppdrag enligt Transportstyrelsens gällande regler och alla våra uppdrag sker med väl kunnig och utbildad personal så som flygning, underhållsarbete och administration.

Affärside

Fiskflyg skall arbeta för en hållbar utveckling med nöjda kunder genom att utföra alla uppdrag snabbt och säkert med hög kompetens och med minsta möjliga miljöpåverkan.

Se filmen om Fiskflyg