Rundflyg

Ett rundflg med helikopter är ett otroligt sätt att se fantastiska fjällvidder som annars tar flera dagar till fots. Vi erbjuder rundflyg från alla våra baser under 15 eller 40 minuter, alternativt skräddarsydda lösningar. Varje bas erbjuder olika typer av rutter med varierande natur och vackra vyer.

Från Stora Sjöfallet kan man flyga längs nationalparksgränsen för att se långt in i t.ex. Sarek. Under en klar dag ser man Kebnekaise i norr och Akka i väst. Härifrån kan man även ta sig till fotovänliga Rapadalen med ett fantastiskt vacker delta och Skierfe med en vertikal klippvägg på 800 meter. 

Från Kvikkjokk kan man flyga längs nationalparksgränsen för att se långt in i t.ex. Sarek. Upp mot Snjerak kan man se fantastiska sesongsbetonade färger på vägen mot Rapadalen med ett fantastiskt vacker delta och Skierfe med en vertikal klippvägg på 800 meter. 

Ritsem ligger närmast den Norska gränsen och bjuder på spektakulära vyer av spetsiga berg och djupa dalar samt kristallklara sjöar. Härifrån erbjuds även turer upp på Kebnekaise med landning på toppen. Perfekt tillfälle för några väl valda Instagram-bilder!

Frågor om rundflyg?

Maila oss!

Kontakta oss

Sjöfallet/Ritsem: 

Kvikkjokk:

Administration:

Fiskflyg

Strömgatan 43

982 60 Porjus

Sverige

0973-400 32 

0971-210 40

0973-102 45

Telefontid:

09:00 - 18:00

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Fiskflyg opererar sedan 2015 under Rotor Service Nordens tillstånd.

Rotor Service Norden AB är ett samarbete mellan Fiskflyg AB och Heli i Arjeplog AB. RSN AB är juridisk person och det operativa företaget som innehar de erforderliga tillstånden medan Fiskflyg AB och Heli i Arjeplog AB fungerar som marknadsbolag.

© 2020 by Fiskflyg AB. Operated by Rotor Service Norden