1/10

GRATIS Fiskekarta

Komplett med bland annat:

- Vanliga destinationer

- Priser

- Fiskearter

- Höjdmeter

Fiske

Våra Svenska fjäll erbjuder utmärkta fiskevatten. Här finns rent vatten, oändliga vidder och orörd natur. För att bevara naturen och djurlivet omgärdas fisket av vissa regler. Vi ber dig/er respektera dem samt vara väl påläst för att få ut maximalt av din fjällvistelse. På så sätt bidrar du/ni till att även kommande gäster får njuta av storslagna naturupplevelser.

Inom Fiskflygs närområden finns Sveriges erkänt bästa fiske efter storvuxen harr, röding och öring. Området är stort och vidsträckt vilket betyder att inga fiskevatten behöver bli överexploaterade. Vi flyger fiskare ut till fjällens ofta svåråtkomliga fiskevatten. Vi har erfarenheten och lokalkännedomen!

Fiskekort ovan Odlingsgränsen kan ni köpa direkt av oss på samtliga baser.
Läs även Länstyrelsens information gällande fiske i vår vackra fjällvärld.
Länstyrelsen Norrbotten Fiske >>

Från Stora Sjöfallet flyger vi ut er till de mer svåråtkomliga fiskevattnen. Med lokala piloter och lång erfarenhet hjälper vi er till en oförglömlig fiskeresa.

Kaitumälven ligger inom smidigt flygavstånd och erbjuder härligt fiske efter harr, öring, röding och sik.
Söker man fint sjöfiske efter röding är Arasjaure och Njalatjaure i Ultevisområdet ett bra tips. En fin kortare fiskesträcka nära vår bas i Stora Sjöfallet är jokken som rinner in i Rissajaure från Petsaure.

Från vår helikopterbas i Ritsem kan vi flyga ut er till fjällens underbara fiskevatten.Vi tar er till otaliga sjöar och strömmande vatten i Ritsemfjällen. Med lokala piloter och lång erfarenhet kan vi hjälpa er till en oförglömlig fiskeresa. I området erbjuds ni fantastiska möjligheter till både flugfiske, spinnfiske och gummibåtsfiske efter röding och öring. Vi tar dig snabbt och enkelt ut till vatten allt enligt dina önskemål.

Från vår helikopterbas i Kvikkjokk flyger vi ut  er till fjällens ofta oåtkomliga fiskevatten. Vi tar er till otaliga sjöar och strömmande vatten av olika karaktär. Med lokala piloter och lång erfarenhet kan vi hjälpa er till en oförglömlig fiskeresa. I området erbjuds ni fantastiska möjligheter till både flugfiske och spinnfiske. Röding, grov öring och harr är det mest populära fisket. Vi tar dig snabbt och enkelt ut till vatten allt enligt dina önskemål. Ett annat alternativ är att flyga ut och fiska sig hem.

Frågor om fiske?
Kontakta oss

Fiskflyg opererar sedan 2015 under Rotor Service Nordens tillstånd.

Rotor Service Norden AB är ett samarbete mellan Fiskflyg AB och Heli i Arjeplog AB. RSN AB är juridisk person och det operativa företaget som innehar de erforderliga tillstånden medan Fiskflyg AB och Heli i Arjeplog AB fungerar som marknadsbolag.

Sjöfallet/Ritsem: 

Kvikkjokk:

Administration:

0973-400 32 

0971-210 40

0973-102 45

Telefontid:

07:00 - 16:00

Fiskflyg

Strömgatan 43

982 60 Porjus

Sverige

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 by Fiskflyg AB. Operated by Rotor Service Norden