top of page

GRATIS Fiskekarta

Komplett med bland annat:

- Vanliga destinationer

- Priser

- Fiskearter

- Höjdmeter

Fiske

Inom Fiskflygs närområden finns Sveriges erkänt bästa fiske efter storvuxen harr, röding och öring. Området är stort och vidsträckt vilket betyder att inga fiskevatten behöver bli överexploaterade.

Vi flyger fiskare ut till fjällens ofta svåråtkomliga fiskevatten där vi har erfarenheten och lokalkännedomen!

Fiskekort går att köpa på natureit.se eller på plats vid våra baser.

Stora sjöfallet helikper bas

Från Stora Sjöfallet flyger vi ut er till de mer svåråtkomliga fiskevattnen. Med lokala piloter och lång erfarenhet hjälper vi er till en oförglömlig fiskeresa.

Kaitumälven ligger inom smidigt flygavstånd och erbjuder härligt fiske efter harr, öring, röding och sik.
Söker man fint sjöfiske efter röding är Arasjaure och Njalatjaure i Ultevisområdet ett bra tips. En fin kortare fiskesträcka nära vår bas i Stora Sjöfallet är jokken som rinner in i Rissajaure från Petsaure.

Ritsem helikopter bas

Från vår helikopterbas i Ritsem kan vi flyga ut er till fjällens underbara fiskevatten.Vi tar er till otaliga sjöar och strömmande vatten i Ritsemfjällen. Med lokala piloter och lång erfarenhet kan vi hjälpa er till en oförglömlig fiskeresa. I området erbjuds ni fantastiska möjligheter till både flugfiske, spinnfiske och gummibåtsfiske efter röding och öring. Vi tar dig snabbt och enkelt ut till vatten allt enligt dina önskemål.

Kvikkjokk delta helikopterbas

Från vår helikopterbas i Kvikkjokk flyger vi ut  er till fjällens ofta oåtkomliga fiskevatten. Vi tar er till otaliga sjöar och strömmande vatten av olika karaktär. Med lokala piloter och lång erfarenhet kan vi hjälpa er till en oförglömlig fiskeresa. I området erbjuds ni fantastiska möjligheter till både flugfiske och spinnfiske. Röding, grov öring och harr är det mest populära fisket. Vi tar dig snabbt och enkelt ut till vatten allt enligt dina önskemål. Ett annat alternativ är att flyga ut och fiska sig hem.

Tjärnberg_Bas.jpg

Från vår bas i Tjärnberg i Arjeplogsfjällen når ni enkelt ut till otaliga fiskevatten som bjuder på varierat fiske! Oavsett om du är spinn- eller flugfiskare. Röding, öring eller harr? Här är möjligheterna många. Med lokalkännedom och erfarenhet hjälper vi er med er fiskeresa! 

Från Tjärnberg flyger vi även ut till fiskecampen i Miekak,  en av Sveriges mest anrika vildmarkscamper som ligger vid Piteälvens källflöden. 

Frågor om fiske?

bottom of page