1/9

GRATIS Upplevelse-
karta!

Komplett med bland annat:

- Alla upplevelser

- Priser

- Bilder

 • Att känna vinter.

  Vår natur har mycket att erbjuda även på vintern. Är ni riktiga snöfantaster eller har ni kanske aldrig upplevt den gnistrande kristalliknande snön förut? 

  Något många slås av är tystnaden, utan brus i bakgrunden och med snön som bidrar till den totala stillheten.
  I goda vänners sällskap eller en upplevelse för den som vill vara ensam har vi tagit fram flera olika vinteräventyr som vi tror kan passa alla i vår rogivande vinternatur i väglöst land.

  Personpris från

  2200 kr

 • Isfiske eller mer specifikt pimpelfiske är både avkopplande för själen och samtidigt en härlig aktivitet för hela familjen. Vi flyger ut er till en vackert belägen sjö, inbäddad i skog och mark där ni längs flygturen får fantastiska vyer över vår fjällvärld i vinterskrud.

  När de sista ljuden från helikoptern lämnar er bjuder naturen på några rogivande timmar på isen. Det vill säga ända tills någon plötsligt har en fisk på kroken och den unika glädjekänslan drabbar hela gänget!

  Personpris från

  3400 kr

 • När du är ute på tur är det som att tiden stannar. Bara du och naturen är närvarande, en naturupplevelse för ung som gammal.

  Turskidåkning är vinterns motsvarighet till fjällvandring där ni får komma iväg från människor och biltrafik för att njuta av den gnistrande vintervita snön.

  Oavsett om du föredrar att i stilla takt insupa det magiska vinterlandskapet eller i högre tempo staka dig framåt bjuder denna tur på frisk vinterkyla i luften och stor glädje i kroppen.

  Personpris från

  3400 kr

 • Att flyga är ett fantastiskt sätt att se fjällvärden på! Vi erbjuder både korta och långa flygningar från alla våra baser till bland annat Rapadalen, Akka och Kebnekaise.

  Vill ni stanna under flygningen för fototillfällen går det självklart att ordna.

  Personpris från

  750 kr

 • Här får ni möjlighet att koppla av – koppla bort, helt utan mobiltäckning, WiFi-uppkoppling och elektricitet.
  Vi lever i en tid där närvaro med våra enheter är viktigare än att närvara i stunden.

  Njut av fjällvyerna och naturen med den friska luften och inte minst lugnet.
   

  Personpris från

  3050 kr

 • Ta helikoptern upp till en fjälltopp för en upplevelse utöver det vanliga!

  Avnjut lunch ute i det fria och förbered dig på en dag fylld av upplevelser och intryck från den vackra naturen.
  Vi har en helikopter redo att flyga ut er till en fjälltopp i närheten där ni kan njuta av fjällvyerna, kanske ta kortare promenader i området eller bara njuta av lugnet. När ni är redo kommer vi och hämtar er med helikopter igen.

  Personpris från

  700 kr

 • Ni åker helikopter ut till där Sveriges tre största nationalparker möts, Sarek, Padjelanta och Stora Sjöfallet.På plats i Utsis sameviste finns det något för alla. Fiska antingen från båt i sjön Kutjaure eller från stranden i älven Vuojatätno. Fjällvandra i det fridfulla området och titta på fjällfloran, njuta av utsikten över fjällmassivet Ahkka eller prova baka det samiska brödet Gahkku (glödkaka).Framåt eftermiddagen kommer vi och hämtar er tillbaka till Ritsem.

  Personpris från

  2475 kr

Kontakta oss

Fiskflyg opererar sedan 2015 under Rotor Service Nordens tillstånd.

Rotor Service Norden AB är ett samarbete mellan Fiskflyg AB och Heli i Arjeplog AB. RSN AB är juridisk person och det operativa företaget som innehar de erforderliga tillstånden medan Fiskflyg AB och Heli i Arjeplog AB fungerar som marknadsbolag.

Sjöfallet/Ritsem: 

Kvikkjokk:

Administration:

Fiskflyg

Strömgatan 43

982 60 Porjus

Sverige

0973-400 32 

0971-210 40

0973-102 45

Telefontid:

07:00 - 16:00

 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram

© 2020 by Fiskflyg AB. Operated by Rotor Service Norden