top of page

Etablering i Arjeplog från och med 1 oktober!

Fiskflyg AB har förvärvat helikoptrar av Heli i Arjeplog AB och etablerar sig i Arjeplog från och med den 1 oktober 2022. Den operativa verksamheten fortsätter som tidigare genom Rotor Service Norden AB och kommer pågå året runt på den befintliga helikopterbasen i Arjeplog.


Fiskflyg och Heli i Arjeplog driver sedan 2015 företaget Rotor Service Norden AB som är en sammanslagning av de båda företagens flygoperativa delar.


-Försäljningen av Heli i Arjeplog blir av då företaget beslutat att avveckla sin operativa verksamhet vilket är en del av en naturlig process, säger Emil Sundberg som sitter i ledningen för Heli i Arjeplog och verkar som flygchef och verksamhetsansvarig chef i Rotor Service Norden.


Heli i Arjeplog kommer fortsättningsvis driva fiskecampen Miekak som tidigare och det är endast den operativa delen av verksamheten som berörs av försäljningen. Den befintliga personalen kommer att jobba kvar och det kommer även finnas möjlighet att bidra med ytterligare resurser om uppdragen kräver detta.


I Arjeplog kommer vi bland annat att stå till tjänst för persontransporter, upplevelser, inventering, lyftjobb, flyguppdrag inom eldistribution samt flygtjänster inom renskötsel.


Vi ser mycket fram emot att ta vid och fortsätta med den verksamhet som Heli i Arjeplog har bedrivit tills nu.
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page