Rundflyg

Ett rundflyg med helikopter är ett otroligt sätt att se fantastiska fjällvidder som annars tar flera dagar till fots. Vi erbjuder rundflyg från alla våra baser från 15 minuter och uppåt. Varje bas erbjuder olika typer av rutter med varierande natur och vackra vyer. Kolla gärna på vår upplevelsekarta för att få mer info om priser och rutter.

På vissa av våra rundflyg har vi även möjlighet att erbjuda stopp och fika på 

  • Från Porjus erbjuder vi rundflyg från början av oktober till sista juni. Härifrån kan man enkelt ta sig mot Muddus naturreservat för att beskåda orörd natur eller ta sig på en lite längre resa mot bergstopparna som hägrar i väster. Vill ni till ett specifikt ställe för att kolla på någonting kan vi självklart ordna det med!

  • Från Stora Sjöfallet kan man flyga längs nationalparksgränsen för att se långt in i t.ex. Sarek. Under en klar dag ser man Kebnekaise i norr och Akka i väst. Härifrån kan man även ta sig till fotovänliga Rapadalen med ett fantastiskt vacker delta och Skierfe med en vertikal klippvägg på 800 meter. 

  • Från Kvikkjokk kan man flyga längs nationalparksgränsen för att se långt in i t.ex. Sarek. Upp mot Snjerak kan man se fantastiska sesongsbetonade färger på vägen mot Rapadalen med ett fantastiskt vacker delta och Skierfe med en vertikal klippvägg på 800 meter. 

  • Ritsem ligger närmast den Norska gränsen och bjuder på spektakulära vyer av spetsiga berg och djupa dalar samt kristallklara sjöar. Härifrån erbjuds även turer upp på Kebnekaise med landning på toppen. Perfekt tillfälle för några väl valda Instagram-bilder!

Frågor om rundflyg?
Kontakta oss

Fiskflyg opererar sedan 2015 under Rotor Service Nordens tillstånd.

Rotor Service Norden AB är ett samarbete mellan Fiskflyg AB och Heli i Arjeplog AB. RSN AB är juridisk person och det operativa företaget som innehar de erforderliga tillstånden medan Fiskflyg AB och Heli i Arjeplog AB fungerar som marknadsbolag.

Sjöfallet/Ritsem: 

Kvikkjokk:

Administration:

0973-400 32 

0971-210 40

0973-102 45

Telefontid:

07:00 - 16:00

Fiskflyg

Strömgatan 43

982 60 Porjus

Sverige

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 by Fiskflyg AB. Operated by Rotor Service Norden